4 Şubat 2012 Cumartesi

Muhabbet v1.0

   C#'ın bir programlama dili olduğunu daha önceki yazılarımızda belirtmiştik. Şimdi karşınızda C# ile yazılmış bir program var. Peki ne işe yarar bu program? Özellikleri nedir?..
   Bu kendi yazdığım bir konsol uygulamasıdır. Programı çalıştırdığınızda bir DOS ekranı ile karşılaşacaksınız. Bunun sebebi çok temel seviyede olduğundandır. Git gide gelişecek bir programdır. Bazı bugları(hataları) olabilir. Bunu yorum bölümünden belirterek gelişimine yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda C#'a yeni başlayanlar için öğretici bir program. Peki ne işe yarıyor bu program?
   Bir gün canınız sıkkın, ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. O zaman bu programı açıyorsunuz ve bilgisayarınızla iletişime geçip onla sohbet ediyorsunuz, fikir alıyorsunuz. Bilgisayarınız her konuda size yardımcı oluyor da bu konuda yardımcı olamaycak mı? Biraz saçma gelebilir ama bu yararını hiç görmezsiniz demek değildir. İşinize yaraması dileğiyle..
   Tekrar hatırlatmakta fayda var ki, bu program daha çok temel seviyededir kaynak kodlarıyala beraber RAR dosyası içindedir, gelişimine katkıda bulunmak adına önerilerinizi, tespit ettiğiniz sorunları "yorum" bölümünden paylaşabilirsiniz.Ayrıca bazı kelimeler yanlış yazılmış olabilir, daha yeni olduğum için C#'ta pek dikkat edemedim, ilerleyen versiyonlarda düzeltilecektir..
Link:  http://dl.dropbox.com/u/57549498/muhabbet%20v1.0.rar
NOT: muahbbet.cs dosyasını eğer bilgisayarınızda Vsiual Studio 2010 yüklü değilse herhangi bir metin editörü ile de açabilirsiniz..

1 yorum:

  1. İlk uygulamada herkesin aklına bu tarz bir şe yapmak gelir. İlk denemense gayet iyi bence. Devam etmelisin..

    YanıtlaSil